Køber du gaver? Giv gavekurve i stedet

Gavekurve er, som navnet antyder, kurve, der indeholder mere end en gave. Disse kurve kan indeholde genstande, der er temaet for sæsonen eller for en bestemt modtager. For eksempel kan en “påske” gavekurv være formet som den kurv, som påskeharen medbringer, og den kan indeholde påskeæg, chokoladekaniner og andet slik til sæsonen.

Disse kurve kommer i forskellige størrelser og former – kombinationerne af gaveartikler, kurve og dekorationer er uendelige. At vælge den perfekte kurv med gaver kan være en udfordring i sig selv, men det er bestemt lettere end at skulle gennemsøge hele indkøbscentret efter en samling gaveideer, der kun efterlader dig stresset i slutningen af ​​dagen.

Hvor kan man finde dem

Det er let at finde sådanne sneakers, når du leder efter dem.
In the event you beloved this post as well as you desire to receive more details about www.tidsskriftholder.dk i implore you to go to the web-page.
Supermarkeder og købmandsforretninger har ofte hele sektioner afsat til bundtede madvarer, som kan give gode gaver året rundt. Disse madkurve har ofte også rabat, så det er bestemt værd at overveje. Andre kurve indeholder skønhedsgenstande (måske for en hård fashionista?) Eller en samling babyartikler (noget nye forældre vil sætte pris på).

I løbet af de fleste helligdage afsætter butikker ofte et par hylder til deres gavekurvopstillinger. Ferier er gode tider for at afholde rabatsalg, da købere helt sikkert kommer på udkig efter gaver at købe. At tilbyde kurve fulde af en butiks produkter er en måde at tilbyde deres varer til lavere priser. Selv boghandlere gør dette ofte – at give hele sortimentet af Harry Potter-bøger kan fortrylle en ung læser i flere måneder. Hvis hun er lidt ældre, skal du begejstre hende med alle fire Twilight-bøger.

Der er også butikker, der tilbyder gavekurve som deres vigtigste produktlinje, og disse kurve kommer ofte i en blændende variation. Det ville ikke være svært at finde noget, som din modtager vil have (ud over nogle, du også vil have for dig selv!). For de mest utilgivende kunder tilbyder de fleste af disse gavekurvbutikker også at tilpasse eller sætte en kurv med gaver sammen. Lad dem bare vide, hvordan modtageren er, og hvad du har i tankerne at give dem, så gør de resten.

Tilpasning af din kurv

Hver person vil værdsætte visse gaver mere end andre, men du vil blive overrasket over, hvordan selv de enkleste ting kan få folk til at smile. For eksempel kan en, der kan lide computere, være en vanskelig person at købe en gave til, men de sætter pris på en kurv fuld af computerforsyninger. En bog, nogle skærmservietter, et lille lagerdrev og måske en motiverende plakat til at hænge bag skrivebordet kan være en tankevækkende gave til enhver musekartoffel.

Mange af de bedre gavebutikker derude kan tilpasse din kurv til dig. Du kan give dem dine instruktioner, såsom hvilke varer, kurv, indpakning og dedikation, de skal bruge, eller du kan bede dem om forslag. Tilpasning af din kurv kan kræve et par ekstra dollars, men værdien af ​​en gennemtænkt og velforberedt gave er så meget mere. En skræddersyet kurv kan have en appel, som generiske kurver og brugskurve aldrig vil have.

Selvfølgelig, hvis du har tid og talent, kan du oprette din egen gavekurv fra bunden. Alt hvad du behøver er et par gaveideer, en god kurv og nogle passende indpakninger, bånd og / eller dedikationskort. Du kan endda tænke uden for kassen så at sige og komme med dit eget innovative design til din kurv. Din modtager ville være begejstret.

Hvad gør en god kurv

Selvfølgelig kræver det en hel del dygtighed og planlægning at lave din egen gavekurv. Du kan ikke bare smide et par ikke-relaterede gaver i en kurv og forvente, at det vil få stor indflydelse – gaveartiklerne skal formidle et budskab. Varerne skal matche hinanden med hensyn til brug – for eksempel, hvis du giver noget til en kaffeelsker, vil du måske kombinere et skinnende nyt krus, et sofabordsbog og en pose Starbucks ‘bedste bønner.

Mens det er sekundært i forhold til gaveartiklerne, kan præsentationen også gøre din gavekurv mere meningsfuld og mindeværdig. Det er nemt at finde en god kurv eller en hvilken som helst anden standardcontainer, men en, der er oprettet med dine egne hænder, vil blive værdsat mere. Hvordan du pakker din kurv vil også give en følelse af forventning – en smart indpakket gavekurv vil lade din modtager gætte hvad der er indeni.

Det hjælper også med at skrive en god dedikation. Et simpelt kort har nok plads til at skrive en kort besked i. Husk at din modtager først læser dit engagement – måske endda højt – inden du åbner din gavekurv, så sørg for at tage dig tid til at skrive en inderlig besked. Du kan også bruge din besked til at give spor om, hvad der er inde i kurven, hvilket gør gaven endnu mere mindeværdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *